Znajdź nocleg bez pośredników

 

Spanie.pl

 

Domcek

Adres obiektu Liptovsky Trnovec c 307, 032 22 Liptovský Trnovec
 

Dodaj opinię
 


 

Ocena ogólna
na podstawie 1 opinii
5.0
Wyposażenie 5.0
Czystość 5.0
Lokalizacja 5.0
Zgodność z ofertą 5.0
Jakość do ceny 5.0
 

 


Pokaż opinie dotyczące cech:
 


 

 

Opinie 1-8 z 8

 
 

Grażyna,Madalena,Edward z Rudy Ślaskiej
Dodano: 2012-08-25
Pobyt od: 2012-08-04 do 2012-08-12
 
 
    

Dwa tygodnie temu wróciliśmy z urlopu spędzonego w tym domku.Standard jak i całe wyposażenie domu oraz zaplecze na posesji jest SUPERRRR i wyłącznie dla gości.Również cała okolica jest wspaniała:cicha,spokojna i wszędzie jest z tego miejsca blisko.Właściciel domu pan Jaroslav bardzo gościnny ,ufny,sympatyczny i pomocny.Polecam wszystkim bez zastanowienia,bo naprawdę warto.


 
Magda i Marek ze znajomymi z Tychów
Dodano: 2011-05-03
Pobyt od: 2011-04-30 do 2011-05-03
 

Właśnie wróciliśmy z weekendu majowego spędzonego w tym domku. Domek rewelacja ! Wszytko jest... praktycznie od siebie trzeba mieć tylko jedzenie i picie :) Pan Jaroslav niesamowicie przyjemny, miły, przyjazny i bardzo ufny człowiek. Domek bardzo dobrze wyposażony... niczego nie brakuje. Altana z grillem... Naprawdę gorąco polecam ! Nawet nie mam pojęcia co można uznać za jakąś wadę w tym domku... Pan Jaroslav zapewnił nam naprawdę udany weekend majowy... Domek oczywiście nie jest przez nikogo zamieszkiwany... jest w całości do dyspozycji przyjezdnych. Wszystko jest czyste i zadbane... wręcz pachnące.


 
Bierdonka5
Dodano: 2010-05-10
 

Serdecznie polecam! Domek świetnie wyposażony - nawet ogrzewanie podłogowe jest, nasza roczna córeczka biegała po pokoju na bosaka :) Kuchnia doskonale wyposażona!!! Okolice wspaniałe, szczególnie upodobaliśmy sobie z mężkiem zalew wodny. Jeszcze raz polecam i pozdrawiam rodzinkę Fiacan. Mam nadzieję, że piwo smakowało :)


 
Beata Czarny
Dodano: 2009-02-12
 

U pana Jarka i Jego rodziny spędziliśmy wspaniałe wakacje. Domek świetnie wyposażony , czysty i zadbany okolica wspaniała.Wszystkim polecam i gorąco pozdrawiam Rodzinę Fiacian.


 
Kasia
Dodano: 2008-06-29
 

Witam, właśnie jesteśmy po wspaniałym urlopie spędzonym w tym domku i tak pięknych okolicach, gorąco polecam wszystkim zakwaterowanie u p Jarosława(bardzo miły i sympatyczny właściciel posesji i domku-przy okazji serdecznie pozdrawiamy całą rodzinę Fiacian)warunki rewelacja,spokój i przepiękne okolice, gdzie tak naprawdę wszędzie jest blisko.


 
migotka
Dodano: 2008-06-22
 

bylismy tam w tamtym roku super polecam


 
Ola
Dodano: 2007-10-09
 

Gorąco polecam. warunki rewelacyjne, na zewnątrz wiata z grillem, miejsce na ognisko. Usytuowanie maiasteczka sprzyja licznym zwiedzaniom. Naprawdę bez zastrzeżeń.


 
fiacan
Dodano: 2006-07-21
 

Zdraviim vsetkych potencionalnych zaujemcov


Opinie 1-8 z 8

 

Dodaj wpis do księgi gości

 

Obiekt polecam na wyjazdy:

 


Oceń standard lokalu wg kryteriów:

 
12345Nie dotyczy
Czystość:*
Jakość do ceny:*
Lokalizacja:*
Obsługa:*
Wyposażenie:*
Wyżywienie:*
Zgodność z ofertą:*
 


Szczegóły wpisu:

  • Od: do:
 
 
Trwa ładowanie danych
Trwa wyszukiwanie